2007

 

Het is ooit de boon voor de zondag geweest. Grijsgekookt en met nootmuskaat er over. De nootmuskaatse zondag is verdwenen, de sperzieboon bleef. En hoe.

bekijk uitzending

Probiotica: een verzamelnaam voor producten met bacteriën die mogelijk de collega-bacteriën in de darmen helpen. Spannende tv over kleine beestjes, die soms zelfs niet bestaan.

bekijk uitzending

Supermarkten liggen tegenwoordig vol met tientallen pannenkoekmixen, pannenkoekenshakers en kant-en-klare smulpannenkoeken met gaatjes. De Keuringsdienst bakt een pannenkoek.

bekijk uitzending

Naast rijp, onrijp en overrijp, is er nu ook eetrijp. Maar is al het andere fruit dan niet eetrijp? De Keuringsdienst van Waarde eet rijp fruit.

bekijk uitzending

Het kleeft, is er in alle mogelijke en onmogelijke vormen, het kraakt, weegt niks en verdringt langzaam maar zeker de zoute pinda. Het Japanse zoutje.

bekijk uitzending

Honing is een natuurproduct en dus gezond. Ja toch? Maar dat honing braaksel van bijen is staat nooit op het etiket. De Keuringsdienst duikt in de wereld van honing.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde gaat het klooster in en komt er stomdronken weer uit. Maar waren het wel paters die het abdijbier brouwden?

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde vraagt zich in dit postbarbecueseizoen af, waar waren we nou helemaal mee bezig deze zomer?

bekijk uitzending

Tropische hippe vis: Panga. IJskoude verse vis van zo ver weg dat het geen vis van gisteren kan zijn. Hoe doet u dat, visboer en kruidenier?

bekijk uitzending