2011

 

Aan het slot van het seizoen maakt de Keuringsdienst korte metten met de eindeloze nadronk van water en wijn en komt met uitstekend advies voor de feestdagen.

bekijk uitzending

Er was het feest en er was de afdronk. De Keuringsdienst nam nog maar een keer het glas aan de lippen en komt met verrassend nieuwe onderzoeksresultaten

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde wil het zeker weten, hoelang ze door kunnen zonder te zweten en neemt een frisse duik in de wereld van de deodorant.

bekijk uitzending

Er zijn vele dure yoghurtjes, met extra vezels. goed voor de stoelgang. De Keuringsdienst van Waarde gaat op zoek naar de wondervezel uit de yoghurt.

bekijk uitzending

Kauwgom die 'Rainforest mint' heet? De Keuringsdienst van Waarde zoekt het uit en komt met een verfrissend antwoord. Scherpe televisie, van de Keuringsdienst.

bekijk uitzending

Een homeopatisch geneesmiddel tegen griep. Lastig om uit te spreken, mysterieus in wat het is. De Keuringsdienst gaat op onderzoek uit en krijgt er hoofdpijn van.

bekijk uitzending

Echt spek van het varken, met maximaal twintig procent vet? De Keuringsdienst van Waarde gaat op zoek naar het mysterie van mager spek en komt met een spectaculaire onthulling.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde duikt de polder in en gaat op zoek naar het geheim van de doodsimpele doperwt die ingewikkeld is gaan doen. Extra fijn, van de Keuringsdienst.

bekijk uitzending

Er is shampoo en badschuim. Bodylotion en handcrème. Allemaal met zijdezachte zijde. Maar hoe komt die sjaal of pyjama toch in flacon of pot?

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde gaat zijn neus achterna en vertelt in geuren en kleuren het verhaal van de knoflook. Een smakelijk verhaal waar niet over valt te twisten.

bekijk uitzending

Het was een leuk feestje met een opmerkelijke afdronk: de 150e aflevering van de Keuringsdienst vier weken geleden. Tijd om nog een keer te diep in het glaasje te kijken.

bekijk uitzending

Er gebeurt iets geks in de keukens van de industrie: de koks schijnen nooit zeker te weten wat ze in ons eten doen. ‘Dit product kan mogelijk sporen bevatten van…’, zetten ze...

bekijk uitzending

In hun reclame op tv, ziet het biologisch boeren er heerlijk eenvoudig uit. Puur natuur, want, vindt Unox: eerlijk is heerlijk. Maar hoe eerlijk is dat heerlijks eigenlijk?

bekijk uitzending

In een goedgevulde aflevering onthult de Keuringsdienst van Waarde de verrassing van de tortellini.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst is jarig: honderdvijftig afleveringen consumentenvermaak. Daar moet op gedronken worden en dat wat ze drinken is wijn.

bekijk uitzending

Kijk klimaatneutraal het slot van dit tweeluik over 'luchthandel' (dat later nog een staartje krijgt). De Keuringdienst het bos in gestuurd.

bekijk uitzending

In een tweeluik nemen de verslaggevers een ikijkje door de handel in CO2 en ze hebben een primeur. De Keuringsdienst: het eerste tv-programma dat klimaatneutraal wordt uitgezonden.

bekijk uitzending

Waarom wordt vet eigenlijk gerecycled? Keuringsdienst van Waarde neemt een duik in de afgewerkte olieplas van Nederland en ontmoet een ware vetbaron.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde heeft hoognodig behoefte aan opheldering over het ecologische van toiletpapier en volgt het witte lint tot aan zijn oorsprong.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde knapt weer eens het vuile werk op en neemt bij de aftrap van het nieuwe seizoen biologisch afbreekbare troep onder de loep.

bekijk uitzending