Huisdier

Je huisdier eet er dagelijks van: 'dierlijk bijproduct'. Maar wat is dat? De brokkenmakers raken in paniek van deze simpele vraag. Allemaal.

bekijk uitzending

Hij is oranje, maar hij hoort eigenlijk groen te zijn. De goudvis. Een wonderlijk verhaal over een knuffeldier met schubben.

bekijk uitzending

Er moeten er wekelijks duizenden van verkocht worden in de Nederlandse dierenwinkels. Maar waar komen al die kleine knaagdiertjes eigenlijk vandaan?

bekijk uitzending

Kattenbakgrit zonder asbest? Bestaat er ook grit met asbest dan? De Keuringsdienst doet een graai in het kattengrit om het onderste steentje boven te krijgen.

bekijk uitzending

Je hond maak je gelukkig met een kluif. Maar wat is een kluif? De Keuringsdienst van Waarde over stierenpiemels en origami met slachtafval.

bekijk uitzending

De Keuringsdienst gaat verder met het onderzoek naar de exquise voeding voor uw kat. Wie maakt toch die heerlijke maaltijden? Wie is die knappe kok?

bekijk uitzending

De Keuringsdienst van Waarde houdt twee varkens. Op de zakken voer voor de beesten staat dat er soja in zit. Een verslaggever gaat op zoek naar de herkomst van de soja.

bekijk uitzending

Een Argentijnse indianenstam maakt kennis met de varkens van de Keuringsdienst. De indianen moeten verhuizen, om plaats te maken voor soja, het voer voor Europese varkens.

bekijk uitzending

Een goudvis eet visvoer. Kleurige, droge vlokjes uit een rood potje. Je mag er niet te veel van geven, dat weet zelfs een kind, maar wat erin zit?

bekijk uitzending